Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | Ma Vie Sans |
---|---|
EAN-code: | 3380380074035 |
Glutenvrije fermenteerbaar boekweit-desem Ingredienten Gedroogde en inactieve boekweit-* (76%) en quinoa*-desem verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist. *80% ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw FR-BIO-01. Deze desem kan gebruikt worden met maïsmeel, rijstmeel, quinoa meel, boekweitmeel of zelfs kastanjemeel... Voedingswaarde per 100 gram Energie 361 kcal / 1525 kJ Vet 3,5 gram - waarvan verzadigd 0,84 gram Eiwitten 19,4 gram Koolhydraten 59 gram - waarvan suikers 6,8 gram Voedingsvezels 7,8 gram Zout 0,03 gram Gebruik Ingrediënten: 500g glutenvrij meel + 25 g boekweitdesem + 10 g zout + 1 eetlepel voor olijfolie + 450-500 ml lauwwarm water. 1) Meng de ingrediënten in een kom met een houten pollepel om zo een soepel maar niet al te natdeeg te bekomen. 2) Doe dit deeg in een op voorhand ingevette cakevorm en laat 1 1/2 tot 2 uur rijzen onder een natte doek (bij een temperatuur van 22°C). 3) De oven voorverwarmen tot 200-230°C (th 7-8). 4) Bak gedurende 30 tot 40 min. Gemakkelijk met de hand te bereiden of met een brood-bakmachine met een speciaal glutenvrij brood programma. Fabrikant Ekibio ZA La Boissonnette 07340 PEAUGRES 05-2015